- Today I am happy 'cause I have no reason not to be

Först vill jag börja med att säga, du är vacker! Tro aldrig att du inte är det, för att alla är vackra på sitt sätt. Om du tycker att du ser ut som stryk och att du är annorlunda, vi alla är olika på våra sätt! Men vissa kan typ "stryka" bort det där olyckliga, och ha kul, men andra kan inte det. Det jag ville säga också är att alla är värda lika mycket, det spelar ingen roll vart du kommer ifrån, hur du ser ut eller hur du är. Du är fortfarande DU. Du är fin som du är, oavsett hur du ser ut. Vissa mobbar för att få uppmärksamhet, andra tycker det bara är kul. Men bry dig inte om dom. Det kanske är svårt, men ibland måste man försöka glömma det dåliga, och se livet framför sig.
Och sen att ni ska vara er själva, är nog det viktigaste! Ingen ska kunna hindra dig ifrån att vara dig själv, ni är fina som ni är och ändra er inte för någon!
Du borde alltid vara glad, för att du finns ju här, du kom hit för en andledning, utnyttja det! För att det finns någon där ute som kommer kolla på dig och tänka:

" Wow, jag skulle vilja se ut som henne! men varför döljer hon sitt vackra leende? "

Det finaste en människa kan bära, är ett leende.

Varför döljer ni erat vackra leende? ni borde vara glada!

Kommentarer på detta inlägget

Skicka in en kommentar här:

Ditt vackra namn:
Spara namnet?

E-postadress/G-mail: (ej synligt)

Hemsida/blogg:

Vad har du på hjärtat♥?:

Trackback
RSS 2.0